Sedinta foto in ziua nuntii si sedinta foto dupa nunta (Trash the dress)

Distribuie

Ati decis sa va uniti destinele , ati hotarat cand va avea loc nunta si deja incepe febra pregatirilor. V-ati hotarat asupra locatiei , ati inceput sa contractati DJ , formatia de muzica si bineinteles alegerea fotografului si a cameramanului de nunta!

Am hotarat sa scriu acest articol , datorita faptului ca inca sunt “potentiali clienti” care nu pun pret cu adevarat pe importanta fotografiilor. De ce am ajuns la aceasta concluzie ? Raspunsul la aceasta intrebare este foarte simplu! USURINTA cu care se renunta la sedinta foto din ziua nuntii si la sedinta foto dupa nunta (Trash the dress). Am sa impart acest articol in 2 parti.

Partea 1. Sedinta foto din ziua nuntii.
Cu totii constientizam ca in ziua nuntii sunt foarte multe preocupari si lucruri care trebuiesc facute , dar asta nu inseamna sa renuntam la sedinta foto ca “oricum ne-a fotografiat fotograful toata ziua!” , sau expresia “ o sa facem sedinta foto dupa nunta , nu mai vad rostul sa ne obosim si cu fotografiile “ !!! Chiar daca programam sedinta foto dupa nunta , sedinta din ziua nuntii are rostul ei. Alaturi de miri la sedinta foto din ziua nuntii vor participa nasii , domnisoarele de onoare , socrii si invitatii apropiati ! O alta problema consta in planificarea evenimentelor din timpul nuntii. Nu de putine ori ni s-a intamplat ca mirii sa nu mai aiba timp pentru sedinta foto! Va sfatuim sa planificati totul de la inceput pe intervale orare , fie ca vorbim despre cununia civila , obiceiuri , biserica si restaurant! Va sfatuim sa aveti incredere in fotograf , deasemenea sa tineti cont de toate indicatiile care vi se dau pe parcursul evenimentului. Echipa noastra se dedica in totalitate pentru a surprinde cele mai frumoase momente din nunta. Muzica , meniul restaurantului , aranjamentele florale sunt importante pentru o nunta reusita , dar si fotografiile au aceeasi importanta. Ne dorim ca de fiecare data cand priviti fotografiile din ziua nuntii sa retraiti aceleasi emotii cu aceeasi intensitate.

Partea 2. Sedinta foto dupa nunta (Trash the dress).
Sedinta foto dupa nunta are deasemenea o importanta semnificativa!
Chiar daca am alocat sufiecient timp in ziua nuntii pentru fotografii , la sedinta foto dupa nunta avem posibilitatea sa ne alegem o locatie cat mai frumoasa , o locatie cat mai intima unde sa va simtiti in largul vostru. La sedinta foto dupa nunta suntem detasati de eveniment , nu mai avem parte de emotii , de grija invitatilor , de organizarea petrecerii. Fotografiile trebuie sa fie cat mai unice , naturale , sa fiti alaturi de noi , sa fiti cat mai relaxati pentru a obtine cele mai spectaculoase fotografii. Pe parcursul sedintei foto o sa primiti indicatii , sfaturi utile , insa evitam cliseul “Cum stau la poze?” ! Aici se va face diferenta intre un fotograf amator si un fotograf profesionist. Un fotograf amator va fi limitat doar la fotografiile “standard” pe cand un fotograf profesionist va surprinde in mod creativ si natural aceste imagini.

Va sfatuim sa evitati sa priviti sedintele foto “ca pe un nod in gat” si sa constientizati importanta lor , prin aceste sedinte fotograful poate imortaliza povestea voastra de iubire , trairile si emotiile din ziua respectiva! Ca drept rasplata ImpactVideo Craiova o sa va funrnizeze un pachet superb de amintiri !

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ImpactVideo
Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.impactvideo.ro/sedinta-foto">
YouTube