Oferta de pret Botez

ImpactVideo Craiova va pune la dispozitie oferta de pret pentru Botez

  1. Pachet Foto Promo

Pachet Foto Promo, pret 900 lei  –  Un Fotograf profesionist cu echipament profesional. Se ofera: pozele realizate la eveniment (Toate fotografiile beneficeaza de editare la nivel de culoare, contrast, expunere), un album digital fotocarte dimensiunea 30×60 cm.

  • Pachet Video Promo

Pachet Video Promo, pret 900 lei –  Un Cameraman profesionist cu echipament profesional si macara video. Se ofera: 2 montaje, un montaj in formatul Sd (Materiale predate de Dvd-uri), un montaj in formatul Full-Hd (Materiale predate pe Blu-Ray) . Secventele video trase la eveniment beneficieaza de editare – generic, titlu fundal sonor incheiere, va fi randat intrun format video profesional care este cel mai utilizat si cunoscut de toate dispozitivele care redau fisiere video.)

  • Pachet FOTO si VIDEO Promo

Pachet FOTO si VIDEO Promo, pret 1700 Lei – este vorba de cele doua pachete Foto promo + Video promo descrise mai sus.

  • Pachet VIDEO Impact

Pachet VIDEO Impact, pret 1700 Lei – 2 Cameramani profesionisti cu echipament profesional si macara video. Se ofera filmare in modul dinamic (Se filmeaza evenimentul de 2 cameramani si se realizeaza montajul dinamic)!  Se ofera 2 montaje, un montaj in formatul Sd (Materiale predate de Dvd-uri), un montaj in formatul Full-Hd (Materiale predate pe Blu-Ray) . Secventele video trase la eveniment beneficieaza de editare – generic, titlu fundal sonor incheiere, va fi randat intrun format video profesional care este cel mai utilizat si cunoscut de toate dispozitivele care redau fisiere video.)

  • Pachet Foto + Pachet Video impact, pret 2500 lei

Transportul echipei la eveniment este oferit gratuit in limita a 200 km de orasul Craiova

Call Now Button