Oferta de pret Nunta

ImpactVideo Craiova va pune la dispozitie oferta de pret pentru Nunta

  1. Pachet Foto Promo

Pachet Foto Promo, pret 1700 lei  –  Un Fotograf profesionist cu echipament profesional. Se ofera: pozele realizate la eveniment (Toate fotografiile beneficeaza de editare la nivel de culoare, contrast, expunere), un album digital fotocarte dimensiunea 30×60 cm, un album digital fotocarte dimensiunea 20×40 cm.

  1. Pachet Video Promo

Pachet Video Promo, pret 1700 lei –  Un Cameraman profesionist cu echipament profesional si macara video. Se ofera: 2 montaje, un montaj in formatul Sd (Materiale predate de Dvd-uri), un montaj in formatul Full-Hd (Materiale predate pe Blu-Ray) . Secventele video trase la eveniment beneficieaza de editare – generic, titlu fundal sonor incheiere, va fi randat intrun format video profesional care este cel mai utilizat si cunoscut de toate dispozitivele care redau fisiere video.)

  1. Pachet FOTO si VIDEO Promo

Pachet FOTO si VIDEO Promo, pret 3000 Lei – este vorba de cele doua pachete: Foto promo + video promo descrise mai sus.

  1. Pachet VIDEO Impact

Pachet VIDEO Impact, pret 3000 Lei – 2 Cameramani profesionisti cu echipament profesional si macara video. Se ofera filmare in modul dinamic (Se filmeaza evenimentul de 2 cameramani si se realizeaza montajul dinamic)!  Se ofera 2 montaje, un montaj in formatul Sd (Materiale predate de Dvd-uri), un montaj in formatul Full-Hd (Materiale predate pe Blu-Ray) . Secventele video trase la eveniment beneficieaza de editare – generic, titlu fundal sonor incheiere, va fi randat intrun format video profesional care este cel mai utilizat si cunoscut de toate dispozitivele care redau fisiere video.)

  1. Pachet Foto + Pachet Video impact, + trash the dress, pret 4500 lei

Transportul echipei la eveniment este oferit gratuit in limita a 200 km de orasul Craiova

Call Now Button