Cat de importanta este oferta de pret pentru Nunta sau Botez ?

Distribuie

Am decis sa redactez cateva cuvinte despre cat de importanta este oferta de pret pentru nunta si oferta de pret pentru botez. Inca de la inceputul acestui articol, ImpactVideo Craiova va sfatuieste ca pretul sa nu fie unul din motivele principale pentru alegerea fotografului de nunta sau cameramanului de nunta !

Nu de putine ori am fost contactati telefonic de potentiali clienti si prima intrebare care ni se adreseaza este: “ Cat ma costa serviciile foto si serviciile video pentru nunta sau pentru botez ? “ ImpactVideo Craiova considera ca aceasta intrebare nu isi are rostul de la inceputul conversatiei telefonice. De ce sa incepem cu sfarsitul ? Cand sunt atat de multe detalii de pus la punct inainte de a solicita oferta de pret! ImpactVideo Craiova are expus pe acest site oferta de pret pentru nunta si oferta de pret pentru botez , dar fiecare client este diferit , fiecare client poate sa solicite anumite servicii suplimentare , caz in care ofertele de pret nu mai sunt valabile! Inainte de a stabili oferta de pret pentru nunta sau botez va sfatuim sa stabilim o intalnire pentru clarificarea fiecarui detaliu. Din punctul nostru de vedere alegerea fotografului si cameramanului de nunta sau de botez se face dupa vizionarea unui portofoliu complet , dupa stabilirea tuturor detaliilor , in niciun caz dupa pretul oferit , indiferent daca pretul este mic sau pretul este mare! Dupa ce v-ati convins ca vreti sa ne contractati abia atunci putem sa vorbim despre pret! Pretul pentru fotograful si cameramanul de nunta este ultimul detaliu pe care o sa il lamurim.

Speram ca prin acest articol v-ati lamurit ca oferta de pret este mai putin importanta in alegerea de cameraman si fotograf de nunta sau botez.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ImpactVideo
Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.impactvideo.ro/importanta-ofertei-de-pret">
YouTube